Je švedska princesa vpletena v škandal s cepivi?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Je med privilegiranci?
Oglej si celoten članek

Švedska princesa Madeleine je svoji domovini že pred leti obrnila hrbet. Nekaj časa je živela v New Yorku, sedaj pa se je z družino ustalila na Floridi – v predelu, kjer uživajo bogati in se mu reče Fisher Island.

Tamkajšnji prebivalci pa so se znašli sredi škandala, saj se je večina že cepila proti koronavirusu, čeprav ne spadajo v skupine, ki imajo prednost. Je tudi Madeleine preskočila vrsto? O tem se je razpisal tudi švedski časnik Svensk Dam. Kraljeva družina se na poročanje ni odzvala. 

Lepa princesa pa je morala pred nekaj dnevi poslušati kritike, da je lena. V zadnjem letu se je v imenu kraljeve družine namreč udeležila le enega uradnega dogodka -  podelitve nagrade fundacije World Childhood Foundation. Za primerjavo: Njena sestra je imela lani 115 nastopov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.