Je ta 21-letnica res novo dekle Brada Pitta?

Foto: Profimedia Brad Pitt
Mladenka je kar 32 let mlajša od igralca.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo ameriški mediji, naj bi srce enega najbolj zaželenih moških na svetu, Brada Pitta, osvojila 21-letna igralka Ella Purnell. Nekateri so celo mnenja, da je Ella videti kot mlajša sestra Angeline Jolie.

Brad je Ello spoznal, ko jo je izbral za serijo Sweetbitter, ki jo igralec pripravlja. Zavzel naj bi se tudi, da jo želi bolje podučiti o igri. Čeprav je od igralca mlajša 32 let, naj bi za InTouch Weekly neimenovani vir povedal, da Elli njegova pozornost prija in da je prav on njena največja hollywoodska simpatija.

No, kot poroča britanski Mirror Online, pa naj govorice ne bi bile resnične. "Vse to je izmišljeno, nič ni res," je za britanski medij povedal vir blizu igralki: "Nista par."

Zanimivo je, da Ello zelo primerjajo z Angelino in da je Ella celo igrala mlajšo različico Joliejeve v filmu Zlohotnica.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.