Je ta mladenič osvojil srce Jolande Čeplak?

Foto: Immortal-models.com
Foto: Immortal-models.com
Fotografije, na katerih sta Jolanda Čeplak in maneken Nac Noah Visočnik, sprožile vroče govorice. Preverili smo, ali držijo.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 Jolanda Čeplak Nekdanja atletinja Jolanda Čeplak se je lani razšla z Andrejem Batageljem, s katerim ima dvojčici. Oba sta se, ko so se v javnosti pojavile govorice o ločitvi, zavila v molk.

Okoli Joli tako že nekaj časa ni bilo slišati veliko, sedaj pa so se v medijih pojavile fotografije s prireditve Športnik Celja 2015, na katerih je v družbi 18 let mlajšega lepotca Naca Visočnika. Je med njima več kot le dobro prijateljstvo? Naš vir, ki zelo dobro pozna mladega manekena, pravi, da so namigovanja, da je med njima preskočila iskrica, popolna neumnost. Povedal, nam je, da se Nac in Jolanda poznata že nekaj časa, saj je tudi mladenič treniral atletiko.

Medtem je tudi Jolanda za portal Zadovoljna zanikala vroče govorice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:13 5. Februar 2016.

    Faki bi bil najbolj primeren zanjo... pa še samski je. :-)

  • 15:07 5. Februar 2016.

    Takšna ŽENSKA potrebuje MOŠKEGA...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.