Je ta nagica Rihanna?

Foto: twitter.com
Foto: twitter.com
Na spletu se je pred nekaj dnevi pojavila fotografija mladenke, ki gola sedi na neznanem moškem. Ugiba se, da gre za svetovno znano pevko Rihanno.
Oglej si celoten članek

Uporabnik Lil Duval je na Twitterju objavil zgornjo fotografijo in se ob njej vprašal, če gre za pevko Rihanno. A čeprav dekle res spominja na svetovno znano zvezdnico, je opaziti, da na sebi nima tetovaž, po katerih je Rihanna sicer znana. Poleg tega je fotografija zelo nejasna, zato se ne more razbrati, če gre res za njo.

Vendar pa to neznano dekle kljub temu močno spominja na pevko iz Barbadosa, zato so se mnogi ob tem že začeli spraševati, če gre za fotomontažo, nekateri pa celo trdijo, da to dejansko je Rihanna, a da je bila fotografija posneta še v času, ko ni bila tako slavna. Rihannin menedžment medtem še ni dal komentarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.