Je Tina Maze skočila v zakonski jarem?

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Na njenem prstancu se nekaj sveti.
Oglej si celoten članek

Tina Maze po zaključku svoje športne kariere živi zelo zasebno življenje, oboževalce s kakšno Instagram objavo sem in tja obvesti, da je zadovoljna. V zadnjem času je objavila nekaj selfijev v naravi, iz morja, trgatve in fotografije iz sponzorskih dogodkov, ki se jih očitno še vedno redno udeležuje.

Magazin Tina Maze v porodniški uživa na polno

Prvorojenke še vedno ni izpostavila, je pa zato toliko bolj radodarna z novičkami o njenem ljubezenskem življenju. Avgusta je objavila fotografijo s pripisom: "Moja ljubezen v akciji. #massi", na njej pa je Andrea Massi med kajtanjem. Pred tremi dnevi pa je podražila s čudovitim črnobelim sebkom, na katerem leži v vodi, na prstancu pa se ji svetita dva obročka. "Spustite sonce v svoje srce. #najboljšepoletje," je zapisala. Sta prstana dokaz, da sta z Massijem svoji ljubezni dodala tudi uradni pečat?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:47 24. September 2018.

    če želi zasebnost, zakaj pa pišete o njej? Če se njej ne zdi pomembno obveščati ljudi, ki so jo včasih …

  • 09:30 24. September 2018.

    Pa kerga boli kurac za njo,a je ledig al fraj??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.