Je to Angelinina izgubljena sestra dvojčica?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Neverjetno, kako je Mara Teigen podobna mladi Angelini Jolie!
Oglej si celoten članek

Lepa 21-letnica je po celem svetu zaslovela s promocijskim spotom za šminko Kylie Jenner. Marketinški strokovnjaki lahko Kylie za to potezo zaploskajo. O njeni šminki in spotu se namreč ravno zaradi Mare, ki je njena prijateljica, veliko piše, saj nihče ne more verjeti, da z Joliejevo, ki bi Jennerjevi za nastop v spotu verjetno mastno zaračunala, ni v sorodu. "Definitivno je dekle, ki bi bilo Bradu Pittu všeč,“ je nekdo na Instagramu pokomentiral Marino fotografijo, nekdo drug pa je zapisal: "Moj bog, si Angelinina izgubljena sestra dvojčica?“

Nad Maro pa niso navdušeni le njeni sledilci na družbenih omrežjih, ampak tudi modne agencije. Lepotička trenutno sodeluje z Wilhelmina Models in prepričani smo, da bomo o njej še veliko slišali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:57 23. April 2016.

    Bolano!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.