Je to dokaz, da je 43-letna igralka noseča?

Foto: Profimedia Nicole Richie in Cameron Diaz Foto: Profimedia Nicole Richie in Cameron Diaz
Videti je kot bi Cameron Diaz nekaj skrivala …
Oglej si celoten članek

Že nekaj časa se šušlja, da naj bi bila 43-letna igralka Cameron Diaz, ki se je lani poročila z glasbenikom Benjijem Maddenom, noseča. Zvezdnika teh namigovanj nikoli nista komentirala.

Govorice pa so zopet vzplamtele, ko so se v javnosti pojavile fotografije, na katerih se Cameron po sončnem Los Angelesu sprehaja v družbi svakinje Nicole Richie. Slednja je bila pri 30 stopinjah Celzija oblečena v tanko poletno majico, Cameron pa je nosila majico, širok pulover, s seboj je imela celo šal. Se je Cameron le zredila, je morda bolna ali pod širokimi oblačili res skriva nosečniški trebušček?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.