Je to pravi razlog za Prinčevo smrt?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Medij poroča, da so bili za pevca Princa usodna ponarejena zdravila.
Oglej si celoten članek

Testi so pokazali, da je 57-letni pop zvezdnik Prince umrl zaradi prevelikega odmerka opioidov, natančneje fentanila. 

The Star Tribune poroča, da policija že od samega začetka preiskuje verjetnost, da je zvezdnik zaužil ponarejena protibolečinska zdravila, ki naj bi vsebovala močnejše učinkovine. Na škatlici tablet, ki so jih našli v Prinčevi vili, je bilo navedeno, da zdravilo vsebuje hidrokodon, v resnici pa je bil v tabletah fentanil, ki je močnejši in za katerega pevec ni imel zdravniškega recepta.

Preiskava zvezdnikove smrti je razkrila, da je šlo za nesrečo. Prince naj bi se tik pred svojo smrtjo zanimal za zdravljenje pri strokovnjaku za odvisnost od protibolečinskih zdravil, ki jih je začel jemati 2010, ko je prestal operacijo kolka. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.