Je to razlog, da je 34-letno zvezdnico zadela kap?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kraljica Snapchata in Playboyjevo dekle, Katie May, je nekaj dni pred smrtjo padla in si poškodovala vrat.
Oglej si celoten članek

Včeraj je svet šokirala smrt 34-letne Katie May, znana pod vzdevkom "Kraljica Snapchata“. V ZDA je bila sicer znana tudi kot model in Playboyevo dekle. Mayeva, ki je umrla zaradi možganske kapi, je za seboj pustila hčerko.

Je kriv padec?

TMZ poroča, da je Katie pretekli teden med snemanjem v Los Angelesu padla in utrpela poškodbo vratu, zaradi katere je bila še isti dan v bolnišnici, a so jo zdravniki kmalu poslali domov. Mayeva, ki je mislila, da ima poškodovan živec, je še ves teden tarnala zaradi bolečin. Viri so mediju povedali, da si je manekenka med padcem verjetno poškodovala arterijo, zaradi česar je nastal strdek, ki je povzročil možgansko kap.

Katie so v bolnišnico prepeljali v ponedeljek, v četrtek pa so izključili naprave, ki so jo ohranjale pri življenju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.