Je to razlog, da se je Jennifer Lawrence razšla z režiserjem?

Foto: Profimedia Jennifer Lawrence, Darren Aranofsky
Razšla sta se po enem letu.
Oglej si celoten članek

Jennifer Lawrence in Darren Aronofsky sta se razšla. Igralka in režiser, med katerima je 19 let razlike, sta bila par eno leto in sta se spoznala na snemanju filma mati!. Kot piše RadarOnline naj bi se razšla prijateljsko.

chris pratt, anna faris Ameriški medij se sprašuje, če se je morda zagledala v svojega soigralca Chrisa Pratta? Prejšnji mesec ga je v neme intervjuju označila za 'seksi moškega', poleg tega pa se je igralec pred nekaj meseci ločil od žene Anne Faris.

Anna je v avtobiografiji zapisala, da se je zaradi govoric o njenm možu in Jennifer počutila zelo nesamozavestno in da se je o tem pogovarjala tudi s Chrisom. "Govorila sem s Chrisom in mu povedala, kako prizadeto sem se počutila zaradi teh govoric, čeprav sem vedela, da v teh govoricah ni nič resnice. A ni razumel, kaj mu govorim,“ je zapisala Anna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.