Je to ženska, ki je kriva za zakonske težave Novaka Đokovića?

Foto: Profimedia
Prav ona naj bi bila razlog za nenehne spore med Jeleno in Novakom Đokovićem …
Oglej si celoten članek

Britanski mediji vedno več pišejo o srbskem tenisaču Novaku Đokoviću in njegovih zakonskih težavah. Govori se namreč, da je njegovo sicer dolgoletno in do zdaj zelo trdno zvezo z Jeleno ogrozila lepa kuharica Lauren Von Der 

Foto: Profimedia Novak Djoković Kuharica in športnik sta se spoznala že pred nekaj leti, saj mu je leta 2012 svetovala, katera dieta je zanj najbolj primerna. Leta 2012 je kuharica, ki sicer skrbi za prehrano sester Williams, na Instagramu objavila fotografijo, na kateri se je stisnila k Srbu.

Britanski mediji pišejo, da naj bi se Novak prav z njo spustil v seksi avanturo in da naj bi bila Lauren razlog za njegove zakonske težave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.