Je to znak, da je Mirela Lapanović spet samska?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ljubezensko življenje zmagovalke Big Brotherja ni nikoli dolgočasno.
Oglej si celoten članek

Po razdrti zaroki s francoskim poslovnežem Richardom je zmagovalka šova Big Brother Mirela Lapanović spet našla srečo v ljubezni. Na Instagramu je novembra objavila fotografijo z novim izbrancem, s katerim sta skupaj že eno leto in sta tudi zaročena. Golobčka sta imela skupne načrte za selitev na Švedsko, ki naj bi jih uresničila letos, a glede na Mireline objave na Instagramu, gre slutiti, da je resničnostna lepotica morda spet samska.

Foto: Instagram Mirela Lapanović

Foto: Instagram Mirela Lapanović

Mirela je nedavno namreč objavila, da je edini ljubezenski nasvet, ki ga lahko da ta, da ostani sam, pred dnevi pa je zapisala še, da je ženska, ki je sprijaznjena s tem, da je sama, močna ženska. Ali vse te besede pomenijo, da tudi sama nima več srčnega izbranca?

"Še vedno sva skupaj, a sem se odločila, da partnerja in otrok na Instagramu ne objavljam, zaradi nevoščljivih in zlobnih ljudi. Moj moški mi vedno pravi, da je uspešno ohranjanje zasebnosti tvoja moč. Tista objava je bila le preizkus, kdo nama resnično privošči srečo in tak odziv sem tudi pričakovala. Celo življenje sva čakala drug drugega in to nama ogromno pomeni. Kot pravi moj dragi, nisva par, sva eno," je za zurnal24.si zaupala Mirela in povedala, da spomladi z dragim še vedno načrtujeta selitev v Španijo ali Skandinavijo. 

Foto: Instagram Mirela Lapanović

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:47 10. Marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

  • 08:39 10. Marec 2022.

    Bo pa spet čez kakšen teden ali dva našla ljubezen svojega življenja-koz že tisočkrat do zdaj in vedno je za …

  • 07:35 10. Marec 2022.

    Bilo kuda, Bosna svuda...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.