Je videz okostnjaka nova moda?

Foto: Reuters Claire Danes Foto: Reuters Anna Gun Foto: Fame Flynet Julie Bowen Foto: Fame Flynet Giuliana Rancic Foto: Fame Flynet Rose Byrne
Po rdeči preprogi Emmyjev se je sprehodilo veliko zvezdnic v čudovitih oblekah, a le obleke tokrat niso bile v prvem planu. Gledalce je razburil predvsem nov trend zvezdniških suhljatih postav.
Oglej si celoten članek

Na priljubljenem družabnem omrežju so se gledalci razpisali o presuhih zvezdnicah, trend nove vitkosti pa primerjali kar z videzom okostnjaka. Veliko ogorčenja in zaskrbljenosti so namenili zvezdnici Sodobne družine Juliji Bowen, ki je še pred dvema letoma zagotavljala, da obožuje svoje obline in ženstveno postavo, tokrat pa je na rdeči preprogi bolj spominjala na manekenko z modnih brvi.

Z izstopajočimi ključnimi kostmi je gledalce razburila Anna Gunn, ki bi jo gledalci z veseljem povabili na obilno večerjo. Krepak obrok bi komentatorji ponudili tudi Claire Danes, za katero kar ne moremo verjeti, da ima doma devet mesecev starega otročička.

Med zvezdnicami, ki so v prvi plan skupaj z obleko postavile tudi svoje kosti, sta se uvrstili tudi TV-voditeljica Guliana Rancic in igralka Rose Byrne.

Se Hollywood res poslavlja od zapeljivih oblin in bodo zvezdnice začele konkurirati suhljatim manekenkam z modnih brvi, ki se te dni mudijo na tednih mode? Modni komentator Michael Cohen je za Fox News povedal, da ga trend zvezdniške suhosti ni presenetil, saj se je videz "okostnjakov" pojavil že na modnih brveh, prav videz z modnih brvi pa je ključen pri izbiri oblačil za na rdečo preprogo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:44 24. September 2013.

    Videz okosntnjakov? Ženske brez jošk, brez bokov ? Je to privlačno?? Zame ne !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.