Je z afero postavila vse na kocko?

Foto: Karantanija cinemas Panika Foto: Karantanija cinemas Panika Foto: Karantanija cinemas Panika Foto: Karantanija cinemas Panika Foto: Karantanija cinemas Panika Foto: Karantanija cinemas Panika Foto: Karantanija cinemas Panika Foto: Karantanija cinemas Panika Foto: Karantanija cinemas Panika Foto: Karantanija cinemas Panika Foto: Karantanija cinemas Panika Foto: Karantanija cinemas Panika Foto: Karantanija cinemas Panika Foto: Karantanija cinemas Panika Foto: Karantanija cinemas Panika
V slovenske kinematografe prihaja slovenski film Panika, ki je posnet po predlogi knjižne uspešnice Dese Muck.
Oglej si celoten članek

Panika je komično-melodramski film o "paniki" ženske v zrelih letih, ki želi pobegniti vlogi matere, žene in gospodinje. Vero, zatrto in v rutino ujeto 40-letnico, obsede misel, da nikoli več ne bo zaljubljena. V iskanju rešitve ji napoved iz kavne usedline, da bo srečala pravega moškega, spremeni življenje. V uresničevanju prerokovanega zlahka podleže čarom družinskega prijatelja Mitje. Za Vero je ljubezen usodna. Spusti se v vročo afero, na kocko postavi svoje odnose z bližnjimi, in ko se je Mitja naveliča, se ji sesuje svet. Spremljamo čustveno preobrazbo ženske, ki je nihče ne opazi, v žensko, ki je opazila sama sebe.

Režijsko taktirko Panike, ki v kinematografe prihaja 27. februarja, je prevzela Barbara Zemljič, v glavnih vlogah pa nastopajo Janja Majzelj, Gregor Zorc, Vladimir Vlaškalić, Pia Zemljič, Milena Zupančič, Jernej Šugman, Barbara Cerar in drugi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.