Je za konec zveze kriva vedeževalka?

Foto: EPA
Foto: EPA
Vedeževalka naj bi Sylvie van der Vaart svetovala ločitev od nogometaša Rafaela van der Vaarta.
Oglej si celoten članek

Voditeljica Sylvie van der Vaart naj bi bila odvisna od nasvetov svoje vedeževalke, medija Sarine Bruens. Ona naj bi bila tudi tista, ki je Sylvie, ki jo spremlja skorajda na vsakem koraku, svetovala ločitev.

Kdo je Bruensova?

56-letna Sarina je osebna svetovalka. Kot pravi, sliši mrtve, poleg tega pa lahko osebo zaščiti pred negativnimi energijami. "Moja naloga je posameznikom pokazati pravo pot, iz njih izvabiti čim več in odstraniti njihove blokade. Za postavljanje natančnih diagnoz uporabljam tudi svoje darove kot medij,“ je nekoč svoje poslanstvo opisala vedeževalka, ki je zanikala namigovanja, da je kriva za konec slavnega zakona. Na govorice pa se še nista odzvala glavna junaka, Sylvie in Rafael

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.