Je zvezdnica nosila hlačke?

Foto: Epa Kendall Jenner Foto: Epa Kendall Jenner Foto: Epa Kendall Jenner Foto: Profimedia kendall jenner
Spletnemu občinstvu se je to zdela najbolj neprimerna obleka letošnjih Oskarjev.
Oglej si celoten članek

Kendall Jenner, supermanekenka, resničnostna zvezdnica in članica družine Kardashian, je bila tista zvezdnica, ki si je na letošnjih Oskarjih dovolila največ.

Magazin Sramota za Kendall in Kylie Jenner

Visoki razporki, pod katerimi ni prostora za spodnje hlačke, so v zadnjih letih stalnica rdečih preprog, a tokrat je šel razporek čez vse meje. Kendall je namreč nosila obleko z izrezom do pasu, ki za številne, kljub manekenkini zavidljivi postavi, ni bila okusna za javno prireditev. Fotografije od strani pa razkrivajo, da je imela mednožje pokrito le z ozko krpico, saj pod takšno obleko prostora za spodnje hlačke ni (fotografije v galeriji). Kendall se je Oskarjev udeležila skupaj s svojim očetom Caitlyn Jenner, ki je pred leti spremenil spol. 

Magazin Auč! Pokazala prebodeno bradavičko
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:55 25. Februar 2019.

    in AHF tvoj odgovr se glasi?? .......Ker tvojih bebavih clankov ne berem mi prosim odgovori

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.