Jeans za vsako zadnjico

Foto: Žurnal24
Nekoč je bilo slišati zelo uporaben nasvet: za prave kavbojke, ki so videti kot ulite za dotično zadnjico, je treba poskusiti vsaj deset "komadov". Hollywoodske dive to vedo.
Oglej si celoten članek

Beyonce ne velja za najbolj suho hollywoodsko zvezdnico, a je kljub temu v kavbojkah videti zelo seksi. Ozek, moden kroj, preprosta T-majica in rdeči čevlji z visoko peto, ki pritegnejo pogled v pravo smer.


Charlize Theron
S postavo, kot jo ima Charlize, je lahko kombinirati kakršenkoli jeans. Z ozkimi in oprijetimi hlačnicami, ki gredo v  "korenček", pa je v tej kombinaciji poudarila tudi krasne čevlje.


Eva Mendes
Eva se je pri svojem videzu odločila za preprostost na rdeči preprogi: skočila je v kavbojke s širokimi hlačnicami. Tak kroj skrije nekoliko močnejša stegna. Če imate enak problem, vanj skočite še vi.


Gwen Stefani
Gwen je umetnica, tako na odru, kjer navdušuje s svojimi besedili in glasbo, kot pod njim. Ko gre za izbiro garderobe, ji uspeva neverjetno – kombiniranje rokerskega in damskega stila.


Halle Berry
No, Halle je pač seksi v vsem. To je dejstvo. Tokrat je kavbojke kombinirala z usnjenimi škornji. Privlačno.


Jennifer Lopez
Seksi latinozvezdica se dobro počuti v modnih trendih in hkrati ve, kaj ji dobro pristaja. Kavbojke z visokim pasom, ki se spodaj ozko končajo, poudarijo njeno seksi zadnjico, visoke pete pa ji dodajo nekaj potrebnih centimetrov.


Renee Zellweger
Tako, kot nosi jeans Renee, se človek pač ne more zmotiti. Nevpadljivo, a hkrati zapomnljivo.  
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.