Jelinčič pokazal novo

Foto: SNS
Foto: SNS
A ni edina!
Oglej si celoten članek

Poslanec Zmago Jelinčič se vneto pripravlja na državnozborske volitve in že predstavlja kandidate Slovenske nacionalne stranke v volilnih enotah po Sloveniji. Celotna lista stranke bo sicer znana po 14. marcu, a je že zdaj znano, da je Jelinčič v svoje vrste povabil veliko predstavnic nežnejšega spola.

Med njimi je tudi naša nekdanja nogometna reprezentantka Valerija Trost, ki je igrala v številnih domačih in tujih klubih, kot so NK Slovenj Gradec, Leoben Avstrija, Rudar Velenje, Pomurje, Škale, Radlje ob Dravi. Kandidirala bo v Izoli. 

Foto: SNS Zmago Jelinčič

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 15:35 9. Marec 2022.

    Bravo Zmago Plemeniti..rabimo domoljube...

  • zoo
    15:12 9. Marec 2022.

    A to je ženska? Prej tranny!

  • 15:09 9. Marec 2022.

    Spet bo revež ostal brez strehe nad glavo in bo spet moral prodajati svoj glas v parlamentu, seveda, če bo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.