Jelka je razkrila, kdo je oče

Foto: Gašper Jager
Foto: Gašper Jager
Organizatorka številnih lepotnih tekmovanj Jelka Verk, bolj znana pod priimkom Šajn, je razkrila, kdo je oče njenega otroka.
Oglej si celoten članek

Jelka Verk je slovenski javnosti bolj znana pod priimkom Šajn, saj z nekdanjim možem tvorita uspešen poslovni dvojec, ki stoji za številnimi lepotnimi tekmovanji v Sloveniji. Po ločitvi je našla novega izbranca, čigar ime pa je vztrajno skrivala pred očmi javnosti. Verkova, ki pozimi pričakuje prvega otroka, pa je vendarle razkrila njegovo ime. Za Novo je potrdila, da je bodoči očka glasbenik Sašo Gačnik, bolj znan pod umetniškim imenom Svarogov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:54 13. Oktober 2014.

    Kdo je ta koza in še podvprašanje , a se imenovani s tem strinja !

  • 15:26 13. Oktober 2014.

    Ja ljudje božji, pa kergakurca to briga??!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.