Jelka Verk rodila prvorojenca

Jelka Verk, nekdaj Šajn, je postala mamica.
Oglej si celoten članek

Jelka Verk je pred napovedanim rokom poroda rodila prvorojenca. Z glasbenikom Sašo Gačnikom imena ne želita še razkriti. Kot piše Story, se novopečena mamica dobro počuti in v porodnišnici že sprejema prve službene klice. 

Jelka je slovenski javnosti bolj znana pod priimkom Šajn, saj z nekdanjim možem tvorita uspešen poslovni dvojec, ki stoji za številnimi lepotnimi tekmovanji v Sloveniji. Po ločitvi je srečo našla v objemu Gačnika, ki je bolj znan pod umetniškim imenom Svarogov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:22 28. November 2014.

    Neka ženska, ki je nihče ne pozna. Baje se je ločila in rodila. Seveda, gre za svetovno senzacijo!

  • 07:46 28. November 2014.

    in kdo je to???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.