Jen in Ben že tretjič starša

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Jennifer Garner in Ben Affleck sta se razveselila rojstva svojega prvega sina.
Oglej si celoten članek

Družina Jennifer Garner in Bena Afflecka se je te dni povečala še za enega člana. Par, ki že ima triletno Seraphino in šestletno Violet, se je tokrat razveselil malega fantka. "Veseli smo, da lahko oznanimo, da je Jennifer 27. februarja rodila zdravega fantka, Samuela Garner Afflecka," je zapisal igralec danes zjutraj na svoji Facebook strani.

Jennifer je sicer avgusta na šovu Ellen DeGeneres povedala: "Čudno bi bilo imeti dečka. Čeprav bi bila to super in drugačna izkušnja." Glede fantka je bil negotov tudi Affleck: "Glede na to, da imava dve deklici, znava z deklicami. Moje punce me obožujejo, sem glavni fant v hiši, tako da nisem čisto prepričan, ali si želim fantka ali punčko."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.