Jen in Justin se prepirata zaradi otrok

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Jennifer Aniston se s svojim zaročencem ne strinja glede marsičesa, nazadnje očitno tudi glede otrok.
Oglej si celoten članek

Igralka Jennifer Aniston je svojega zaročenca Justina Therouxa spravila v nezavidljiv položaj. Zvlekla naj bi ga na zabavo za dojenčka, ki ga pričakuje njena prijateljica Emily Blunt, pa čeprav ji je večkrat rekel, da ga takšne zabave niti malo ne zanimajo.

"Pojdi sama in se zabavaj, vendar jaz ne grem. To je za ženske, ne za moške," ji je zabrusil, a Jen se ni dala. Poklicala je Emily, ki ji je potrdila, da bo na zabavi tudi nekaj moških. A kljub temu je morala Jen prositi še nekaj ur, da se je Justin končno vdal in se šel s svojo drago "zabavat".

Kar si Jen zamisli, to ji Justin da, bi lahko zaključili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.