Jen: Justin je videti kot serijski morilec

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Jennifer Aniston je razkrila, da je njen dragi Justin zaradi svojega mračnega videza ob njunem prvem srečanju deloval kot serijski morilec.
Oglej si celoten članek

"Justina sem spoznala pred približno petimi leti. Bil je zelo prijazen in ljubezniv, vendar tudi zelo mračen. Najprej pomisliš, da bi bil lahko serijski morilec, vendar je pravzaprav najbolj prijazna oseba na svetu," je povedala Jennifer Aniston, ki je v njem, kot pravi, našla sorodno dušo.

Parček, ki se je spoznal na snemanju filma Tropski vihar leta 2007, sicer skupaj načrtuje družino, zakona pa ne, saj igralka zaradi slabih izkušenj v preteklosti domnevno ne namerava več zakorakati pred oltar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.