Jen postavila svoj denar na kocko

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Jennifer Aniston je menda tako prepričana, da bo zakon z Justinom Therouxom uspel, da noče sestaviti predporočne pogodbe, ki bi zaščitila njeno večmilijonsko premoženje.
Oglej si celoten članek

Čeprav je Jennifer vredna kar 150 milijonov dolarjev (približno 114 milijonov evrov), se je odločila, da z zaročencem Justinom Therouxom ne bosta podpisala predporočne pogodbe. V primeru ločitve bo Justin tako lahko dobil kar nekaj njenih milijonov. "Jen je trdo odločena, da ne bosta imela predporočne pogodbe. Pravi, da je izbrala ljubezen in ne denarja," je izdal vir. "Sliši se lepo, a njeni prijatelji so zaskrbljeni, da bo nekoč obžalovala to odločitev," je še dodal. "Nihče ne dvomi, da gre za pravo ljubezen, a mnogim se zdi neumno, da tako tvega."

Justin pa si po drugi strani želi, da bi podpisala pogodbo, saj noče, da bi ljudje mislili, da je z njo samo zaradi denarja. "Sam ima dovolj denarja in se ne obremenjuje z njenim premoženjem. Justin ji je tudi dal vedeti, da od nje ne bo zahteval niti centa, če se ločita," je povedal njegov prijatelj. No, vsekakor upamo, da jima bo uspelo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.