Jennie Garth razkrila, kako je shujšala

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralka Jennie Garth, ki je postala znana z vlogo Kelly v seriji Beverly Hills, je močno shujšala. Kako ji je to uspelo, je razkrila tudi medijem.
Oglej si celoten članek

Potem ko je presenetila z vitkejšo postavo, so Jennie nekateri očitali, da je shujšala nezdravo, a zvezdnica zatrjuje, da ji je to uspelo na "staromoden" način. Lotila se je premišljene diete in se začela več gibati. "Začela sem bolj skrbeti zase. Jem manj, telovadim več in redno pijem kokosovo vodo," je razložila 40-letna igralka in izdala svojo skrivnost: "Prisegam na grški jogurt. Tega jem vsako jutro, čez dan pa veliko solate in proteinov. Če sem bila čez dan pridna, si privoščim še eno majhno pregreho: kolaček."

Jennie, ki redno telovadi ob pomoči osebne trenerke, je dodala, da ne verjame v to, da se moramo za lepo postavo odrekati stvarem, ki jih imamo radi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.