"Jennifer Aniston bi morali ubiti"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Sodni dokumenti razkrivajo, da naj bi razvpiti producent Weinstein nadlegoval tudi Jennifer Aniston, ko je to leta 2017 prišlo na dan, pa je poslal grozljivo elektronsko sporočilo.
Oglej si celoten članek

Harvey Weinstein je nekoč predlagal, da Jennifer Aniston "ubijemo", poroča New York Times in navaja sodne dokumente, ki so bili javno objavljeni v ponedeljek zvečer.

Zapisi pričajo, da je tiskovni predstavnik Weinsteinu leta 2017 posredoval elektronsko pošto časopisa National Enquirer. "Nisem prepričan, če ste videli tole. Jennifer Aniston. Jennifer je prijatelju zaupala, da jo je Weinstein leta 2005 med produkcijo filma Derailea seksualno zlorabil, s tem, ko jo je grabil za zadnjico. Skozi leta naj bi tudi stalno strmel v njen dekolte in premikal ustnice tako, da je bilo Jennifer neprijetno. /.../ Prav tako nam je vir povedal, da je bil Harvey zelo zagledan v Jennifer in da je neprestano govoril, kako vroča je," se je glasilo elektronsko sporočilo, na katerega je Weinstein čez 45 minut odgovoril: "Jen Aniston bi morali ubiti." National Enquirer teh trditev nikoli ni objavil, tiskovni predstavnik Jennifer Aniston pa jih je zanikal. 

Foto: Profimedia harvey weinstein

Newyorška porota je nekdanjega filmskega producenta konec februarja sicer spoznala za krivega spolnega napada in posilstva tretje stopnje. Ni pa se mogla poenotiti glede najbolj resne obtožbe predatorskega spolnega napada in posilstva prve stopnje, zaradi česar bi mu grozil dosmrtni zapor. 67-letnemu Weinsteinu vseeno grozi do 25 let zaporne kazni. Podoben sodni proces ga čaka tudi v Los Angelesu. Weinsteina je spolnega napada ali posilstva obtožilo okrog 80 žensk, vendar pa so mu v New Yorku sodili le za prisilen oralni spolni odnos z Mimi Haleyi leta 2006 in za posilstvo nadobudne igralke Jessice Mann leta 2013.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.