Jennifer Aniston bo mama

Foto: Žurnal24 Jennifer je osramotila svojega nekdanjega moža.
Na obzorju je nov filmski parček - Jennifer Aniston in Owen Wilson bosta zaigrala v glavnih vlogah v filmu Marley and Me, ki nastaja po istoimenski knjižni uspešnici.
Oglej si celoten članek

V romanu Marley and Me (Marley in jaz), ki je izšel leta 2005, je ameriški novinar John Grogan opisal življenje svoje družine v 13 letih, ki jih je z njimi preživel zlati prinašalec Marley – zelo napet, vihrav, vedno lačen in velikokrat uničevalno razpoložen do lastnine Groganovih. Marleyju ves čas uspeva, da nekako ne izpolni pričakovanj svoje "družine" (med drugim leti iz pasje šole), a na srečo mu vse oprostijo. 37-letna Anistonova in starejši od bratov Wilson, 38-letni Owen, bosta mladoporočenca, ki se odločita, da bosta imela psa, preden dobita prvega otroka. Kuža naj bi jima namreč pomagal, da se pripravita na naslednji korak – starševstvo. Mladičku dasta ime Marley v čast Bobu Marleyju in 13 let trajajoča družinska pustolovščina se lahko začne. Snemanje filma pa se bo najverjetneje začelo leta 2008.


Hollywoodski zlati par je leta 2005 šokiral z novico, da se razhaja. © AFP

 
Brad štirikrat pred Jen
Jennifer naj bi se medtem še vedno ukvarjala z morebitno posvojitvijo otroka – sama sebi naj bi celo obljubila, da bo mama postala do letošnjega božiča. Da je posvojitev prava pot, jo je prepričala tudi prijateljica Sheryl Crow , ki je aprila letos posvojila dečka. Anistonova je po ločitvi od Brada Pitta oktobra 2005 povedala: "Nikoli nisem rekla, da nočem imeti otrok. Želela sem si jih, želim si jih in imela jih bom!" Brad je Jennifer krepko prehitel, saj imata z Angelino Jolie doma kar štiri malčke – posvojence Maddoxa , Paxa in Zaharo ter biološko hčer Shiloh .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.