Jennifer Aniston bo režirala

Foto: Žurnal24 Anistonova se je po begu v Lovcu na glave odločila zbežati tudi od igralstva. (F
Ameriška igralka Jennifer Aniston se bo tokrat preizkusila na drugi strani kamere – kot režiserka.
Oglej si celoten članek

Za režijo naj bi jo navdahnila Drew Barrymore, ki je lani posnela svoj prvi celovečerec Divje mrhe, čeprav se Anistonova raje sklicuje na filmsko kilometrino. “Razvijam filmski projekt, ki ga bom tudi režirala. Ko imaš za sabo že dovolj filmov, se počasi ustaviš in vprašaš: 'Kaj je naslednje?' Prihajam do točke v življenju, ko hočem svojo ustvarjalnost usmeriti še kam drugam kot le v igranje,” je povedala 41-letna igralka, ki se je pred štirimi leti že lotila režije.

Leta 2006 je skupaj z Andreo Buchanan posnela kratki film Room 10 o nejevoljni medicinski sestri, o tokratni temi in naslovu celovečerca pa še noče govoriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.