Jennifer Aniston morala zaradi tega vprašanja na terapijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Jennifer Aniston že 30 let odgovarja na ista vprašanja.
Oglej si celoten članek

Američanka Jennifer Aniston se lahko pohvali s 30-letno hollywoodsko kariero, za katero je zelo hvaležna, poudarja pa, da življenje v soju luči ni vedno enostavno. 

Njeno zasebno življenje je vse od začetka predvajanja serije Prijatelji, s katero je zaslovela, v središču pozornosti medijev. Lepotica je bila poročena dvakrat – z Bradom Pittom in Justinom Therouxjem – in ker se v nobenem zakonu ni rodil otrok, mora že leta odgovarjati na vprašanje, kdaj bo postala mamica oziroma zakaj še ni mamica. Njene fotografije pa niso komentirali le tabloidi, ki so čakali na potrditev nosečnosti, ampak tudi njena družina … "Družinski člani ti pošiljajo posnetke in vprašajo: 'Kaj je to? Boš imela otroka? Se boš poročila?' Temu se ne moreš izogniti,“ je za People povedala 52-letnica, ki si je morala zaradi pritiska javnosti in družine ter govoric o nosečnostih poiskati pomoč psihoterapevta. "Terapije so mi zelo pomagale. Biti slavna oseba s sabo prinaša veliko lepih stvari, a tudi težkih. Vsi smo samo ljudje,“ je povedala zvezdnica, ki je spoznala, da je samozavedanje ključ do srečnega življenja. Poleg tega se drži ritualov, ki v njeno življenje prinašajo ravnotežje in mir. Lepotica meditira, izvaja jogo, s psi hodi na sprehode in opazuje sončne zahode. Uživa v preprostih stvareh in v samskem življenju. O tretji poroki ne razmišlja, si pa želi "fantastičnega partnerja“, s katerim bo lahko uživala življenje.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.