Jennifer Aniston razočarana nad bivšim

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
John Mayer cel večer ignoriral Jennifer Aniston, s katero je bil nekaj časa v zvezi.
Oglej si celoten članek

V nedeljo so se zvezdniki zbrali na dogodku, na katerem so se poklonili režiserju številnih uspešnih serij Jamesu Burrowsu. Med drugim so prišli tudi igralci serije Friends. V družbi producenta Andyja Cohena se je dogodka udeležil tudi pevec John Mayer, ki je nekaj časa intimno prijateljeval z Jennifer Aniston.

Da se z bivšo ne bi srečal, sta John in Andy zahtevala mizo na drugem koncu dvorane. Cohen je sicer tekom večera pristopil do zvezdnikov serije Friends, Johna pa ni bilo blizu. Kot poročajo mediji, Anistonove ni niti pogledal. Njegovo obnašanje je presenetljivo, saj sta tako Jen kot John vseskozi trdila, da sta se razšla v prijateljskih odnosih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.