Jennifer Connelly je noseča

Foto: Žurnal24 Jennifer in Paul se izjemno veselita naraščaja. (Foto: Reuters)
Igralka Jennifer Connelly pričakuje svojega tretjega otroka.
Oglej si celoten članek

Štiridesetletna igralka je tretjič noseča, je za revijo People potrdil njen predstavnik za stike z javnostmi. Connellyjeva in njen soprog, igralec Paul Bettany, že imata 7-letnega sina Stellana, igralka pa ima iz prvega zakona s fotografom Davidom Duganom še 13-letnega sina Kaija.

Igralka je zaradi materinstva igralstvo postavila na stranski tir, nekoč pa je izjavila, da se je naučila biti odgovorna, odkar je postala mati. "Materinstvo me je popolnoma spremenilo. Vse, kar si želim, je, da bi moji otroci odraščali varno in srečno. To je zame dovolj," je dejala igralka, ki se je z Bettanyjem poročila leta 2003.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.