Jennifer Connelly v tretje mama

Foto: Žurnal24 Mala Agnes je za Jennifer in Paula že drugi otrok. (Foto: EPA)
Hollywoodski baby boom se nadaljuje. Tokrat je v porodnišnici pristala igralka Jennifer Connelly, ki je povila prvo hčerko.
Oglej si celoten članek

Jennifer in njen mož Paul Bettany sta prejšnji teden spet postala starša. Tokrat ju je razveselila deklica, ki sta jo poimenovala Agnes Lark Bettany. Njuna prva hčerka je na svet prijokala 31. maja, Jennifer pa jo je rodila kar doma, v vodi. "Tako mama kot hčerka sta povsem zdravi, vsa družina pa je zelo vesela novega člana," je povedala tiskovna predstavnica 40-letne zvezdnice.

 

Mala Agnes se je tako pridružila starejšima bratoma, 13-letnemu Kaiju (Jennifer ga je povila v razmerju s fotografom Davidom Duganom) in sedemletnemu Stellanu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.