Jennifer ga že kaže!

Foto: FameFlynet Jennifer Love Hewitt Foto: FameFlynet Jennifer Love Hewitt Foto: FameFlynet Jennifer Love Hewitt Foto: FameFlynet Jennifer Love Hewitt Foto: FameFlynet Jennifer Love Hewitt Foto: FameFlynet Jennifer Love Hewitt Foto: FameFlynet Jennifer Love Hewitt
Noseča Jennifer Love Hewitt ponosno razkazuje svoj napeti trebušček.
Oglej si celoten članek

Igralka pričakuje svojega prvorojenca s soigralcem Brianom Hallisayem. Razkrila je, da do zdaj v nosečnosti poteka vse gladko, odločila pa se je, da ji stres pred neznanim ne bo prišel do živega.

"Veliko nosečnic si misli, da morajo dobiti vse odgovore takoj, vendar je vsak otrok drugačen, tako kot vsak starš in razmerje, ki ga imata. Tako da je najbolje kar počakati in dati vse od sebe," je povedala.

Igralka med nosečnostjo vadi jogo in pilates, s trenerjem pa delata vaje za srce in mišice na rokah, da "bom lahko držala otroka v naročju.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.