Jennifer Garner tretjič noseča

Foto: Flynet Jennifer Garner Foto: Flynet Jennifer Garner Foto: Flynet Jennifer Garner Foto: Flynet Jennifer Garner Foto: Flynet Jennifer Garner Foto: Flynet Jennifer Garner Foto: Flynet Jennifer Garner
Jennifer Garner in Ben Affleck sta v veselem pričakovanju še enega otroka.
Oglej si celoten članek

Par, ki že ima dve hčerki, pet let in pol staro Violet in dve leti in pol staro Seraphino, je "navdušen" nad pričakovanjem njunega tretjega otroka. "Vedno si je želela treh otrok," je povedal neimenovani vir. "To je bil ves čas njen načrt."

Kako pa Jennifer uspeva uspešno žonglirati med materinstvom in igralsko kariero? "Moraš imeti super varuško in moža, ki te podpira," je povedala Jennifer aprila. "Dogovarjamo se dan za dnem. Vedno je neurejeno in nikoli tako glamurozno, kot si ljudje mislijo. Vendar gremo prek tega, in dokler sta otroka srečna, je vse v redu."

Lepotica je z Benom poročena pet let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.