Jennifer ima novega žrebca

Foto: Flynet/Facebook
Foto: Flynet/Facebook
Jennifer Lopez naj bi se zagledala v plesalca Casperja Smarta.
Oglej si celoten članek

Jennifer Lopez naj ne bi bila več samska. Njenega srca pa ni ukradel postavni Bradley Cooper, kot se je poročalo v zadnjih tednih, ampak mladi plesalec Casper Smart. Parček naj bi se na skrivaj dobival že več tednov in po poročanju medijev je diva nad mladcem navdušena.

Smartova kariera se je v Hollywoodu šele dobro začela, zato bi mu tako odmevna romanca prišla več kot prav. Doslej je nastopil v filmu Odpleši svoje sanje 3D, v nekaj delih serije Glee, pod svoj največji uspeh pa zagotovo šteje nastop z Beyoncé na lanskih grammyjih.

Upamo, da bo imela J.Lo s tem plesalcem več sreče kot s prejšnjim. S Chrisom Juddom je bila namreč poročena le eno leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.