Jennifer je noseča

Foto: Žurnal24 Jennifer Love Hewitt in Ross McCall naj bi junija zibala.
Igralka Jennifer Love Hewitt naj bi pričakovala svojega prvega otroka.
Oglej si celoten članek

Temnolasa igralka Jennifer Love Hewitt in njen zaročenec Ross McCall naj bi junija postala starša. "Jen je bila nad novico najprej šokirana, nato pa presrečna. Otroka nista načrtovala, kljub temu sta se nosečnosti razveselila,“ je povedal neimenovani vir.

28-letna lepotica je za svojo nosečnost menda izvedela konec novembra. V tem mesecu jo je McCall tudi zaprosil za roko. Svojo drugo obletnico ljubezni sta golobčka praznovala na Havajih, kjer pa so Jen razjezili paparaci, ki so jo slikali v kopalkah. Njena zadnjica je bila namreč malce obilnejša kot ponavadi, zato so jo nekateri mediji raztrgali. Kljub nizkim udarcem se zvezdnica ni skrivala in javno povedala, da je na svoje obline zelo ponosna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.