Jennifer je razčistila z govoricami

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Mlada igralka Jennifer Lawrence je pojasnila, zakaj je pred nekaj dnevi pristala v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Jennifer, ki trenutno promovira svoj novi film Igre lakote: Kruto maščevanje, je v sredo gostovala pri Davidu Lettermanu, kjer je končno pojasnila, zakaj je morala pred dnevi nemudoma v bolnišnico. Zvezdnica je sprva slutila, da je dobila čir na želodcu, zaradi česar je tudi izpustila zabavo po premieri filma v Los Angelesu in odhitela na pregled. "Hudo me je bolelo skoraj tri tedne. Lahko se pos****š tudi večkrat na dan, preden dojameš, da moraš v bolnišnico," je brez dlake na jeziku povedala Lettermanu.

Mlada igralka, ki si je v začetku leta prislužila oskarja za vlogo v filmu Za dežjem posije sonce, je še razkrila, kaj se je dogajalo v bolnišnici. "Naredili so endosko-nekaj. Pred tem so me uspavali, medicinska sestra pa mi je rekla, da moram misliti na nekaj lepega," je opisala izkušnjo z endoskopijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.