Jennifer, je to nosečniški trebušček?

Foto: Flynet Jennifer Aniston Foto: Reuters Jennifer Aniston Foto: Reuters Jennifer Aniston
Jennifer Aniston na rdeči preprogi vedno blesti. Tako tudi na dogodku Elle Annual Women in Hollywood, na katerem se je prikazala v kratki srebrni oblekici.
Oglej si celoten članek

Njene noge in globok dekolte so še zlasti moškim vzeli dih. Kljub pomanjkanju kisika v glavi pa so vsi opazili, da je igralkin trebuh malce večji kot ponavadi. Ali govorice o nosečnosti le držijo?

Te so se pojavile na začetku septembra, ko so Jennifer, ki že nekaj časa prijateljuje z Justinom Therouxom, opazili pred ginekološko ambulanto. Ameriški mediji so si bili takoj edini, da zvezdnica pod srcem nosi otroka. Jennifer namigovanj še ni potrdila, znano pa je, da se je že pred več tedni odpovedala alkoholu. "Velikokrat se pogovarjata o otrocih in poroki. Vse gre zelo hitro. Zavedata se, da drug do drugega gojita čustva, ki jih prej nista poznala," je izdal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.