Jennifer, je to nosečniški trebušček?

Foto: FameFlynet Jennifer Aniston Foto: FameFlynet Jennifer Aniston Foto: FameFlynet Jennifer Aniston Foto: FameFlynet Jennifer Aniston Foto: FameFlynet Jennifer Aniston Foto: FameFlynet Jennifer Aniston
Je Jennifer Aniston končno v blaženem stanju?
Oglej si celoten članek

Govorice o nosečnosti Jennifer Aniston so vse glasnejše, sama pa olje na ogenj priliva z oblekami, ki razkrivajo zaobljen trebušček, na sicer popolno izklesanem telesu. Na zadnje je dvome zanetila, ko se je na newyorški premieri filma Mi smo Millerjevi oblekla v oprijeto vijolično obleko in z njo pokazala nekaj več, kot običajno, in s tem ne ciljamo na dekolte.

Da bi 44-letna zvezdnica res lahko bila noseča, potrjujejo tudi viri, ki pravijo, da naj bi Jen že nekaj časa obiskovala kliniko za oplojevanje. Bo Justin Theroux torej kmalu očka?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.