Jennifer Lawrence izjava Andersona Cooperja prizadela

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
To je bila zanjo občutljiva tema …
Oglej si celoten članek

Jennifer Lawrence je za film Za dežjem posije sonce prejela oskarja za glavno žensko vlogo. Svečani trenutek pa ji je pokvarila nerodnost. Na poti na oder je namreč padla.

Igralka pravi, da je bila takrat izjemno živčna. "Popolna odpoved možganov. Sedaj se tega dogodka spominjam z veseljem, dalj časa pa je bil padec zame zelo občutljiva tema,“ je povedala 30-letnica, ki se je počutila še bolj osramočeno, ko je voditelj Anderson Cooper izjavil, da je padec verjetno zaigrala. To je ostro zanikala. "Bila sem strta in osramočena. Ne vem, ali bom kdaj še dobila priložnost za takšen govor,“ pravi lepotica, ki je nekaj mesecev po neslani šali srečala Cooperja in ga vprašala: "Si že kdaj v dolgi obleki hodil po stopnicah? Kako po tem veš?"

Cooper naj bi se ji takoj opravičil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.