Jennifer Lawrence je noseča!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
31-letna oskarjevka bo zibala.
Oglej si celoten članek

Igralka Jennifer Lawrence se je pred dvema letoma poročila s trgovcem z umetninami Cookom Maroneyjem, s katerim sedaj pričakujeta prvega otroka. To je za revijo People potrdila njena predstavnica za javnosti.

Parček se je zaljubil leta 2018, le nekaj mesecev pozneje je sledila zaroka. Zvestobo do groba pa sta si obljubila 19. oktobra 2019 na Rhode Islandu. Na slavje sta povabila 150 gostov, med njimi tudi mnogo znanih obrazov. Prišle so Adele, Amy Schumer, Kris Jenner in tudi Emma Stone. 

Lepotica svojega moža ne more prehvaliti. Pravi, da boljše osebe od njega še ni srečala. "Res je in postaja vse boljši,“ je še dodala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.