Jennifer Lawrence se boji spolnih odnosov

Foto: Profmedia
Foto: Profmedia
Lepotica priznava, da že lep čas ni imela spolnih odnosov.
Oglej si celoten članek

Jennifer Lawrence je odkrito spregovorila o seksu. "Vedno govorim, kot da si želim penisa, a v resnici, če pogledam v svojo seksualno preteklost, sem spolne odnose imela le s svojimi fanti. Govorim, kot da mi je všeč, v resnici pa mi ni,“ je povedala zvezdnica in razložila, da se boji bakterij in virusov. "Do te točke mi je uspelo priti brez spolno prenosljivih bolezni. Penis je nevaren,“ je še izjavila oskarjevka in dodala: "Kadar koli sem prišla do točke, ko bi lahko zbolela za spolno prenosljivo boleznijo, so bili zdravniki že vključeni. Tako zelo se bojim.“

Jennifer je poudarila, da že lep čas ni imela spolnih odnosov in da si zelo želi resne zveze. Njen zadnji partner je bil režiser Darren Aronofsky, ki ga je spoznala med snemanjem filma Mati! Lanskega novembra sta se po dveh letih ljubezni razšla.

 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:40 13. Marec 2018.

    Z lahkoto se javim......

  • 17:34 13. Marec 2018.

    Penis je nevaren...nevarni so tvoji možgani.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.