Jennifer Lawrence si je nadela to obleko: Napaka!

Foto: Profmedia Jennifer Lawrence Foto: Profmedia Jennifer Lawrence Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga
S to seks bombo se 27-letnica težko primerja.
Oglej si celoten članek

Foto: youtube.com Elizabeth Hurley Jennifer Lawrence, 27-letna oskarjevka, je v Londonu na premieri njenega novega filma Rdeči vrabec oblekla seksi črno obleko, ki neverjetno spominja na legendarno obleko Elizabeth Hurley iz leta 1994. Čeprav je igralka zaradi modnega izbora mnoge navdušila, pa se na fotografijah zdi, da se v obleki vseeno ne počuti najbolje. Zagotovo njen nastop ni bil tako samozavesten kot tisti od Elizabeth.

Pred 24. leti je britanska igralka oblekla kreacijo Donatelle Versace na premiero filma Štiri poroke in pogreb. Njen sprehod po rdeči preprogi si je zapomnil marsikater moški. Dolga obleka, z globokim dekoltejem in stranskimi odprtinami, je ena tistih oblek rdečih preprog, ki se je zapisala v zgodovino zvezdniških modnih odločitev.

Repliko Elizabethine obleke pa je oblekla tudi Lady Gaga na predstavitvi novega albuma leta 2012. Kateri obleka najbolje pristoji, si lahko ogledate v fotogaleriji zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:36 21. Februar 2018.

    Obleka gor ali dol ? Vedno je za DOL..!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.