Jennifer Lawrence zaljubljena v 21 let starejšega režiserja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Oskarjevka Jennifer Lawrence in režiser Darren Aronofsky (Črni labod, Rokoborec) sta par.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Darren Aronofsky 26-letna Jennifer Lawrence je zaljubljena. Paparaci so jo ujeli v družbi  režiserja Darrena Aronofskyja, ki je od nje starejši 21 let.

Najprej so ju opazili na skupnem kosilo, nekaj dni pozneje pa še na ulicah New Yorka. Tam so fotografi posneli tudi njun poljub.

Jennifer in Darren sta se spoznala poleti med snemanjem filma, ki še ni dobil uradnega naslova. Pred Darrenom je lepotico grel pevec skupine Coldplay Chris Martin, 47-letnik pa je bil poročen z  Rachel Weisz, s katero ima sina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.