Jennifer Lopez brez šminke pri 51 letih

Foto: Jennifer Lopez/Instagram
Foto: Jennifer Lopez/Instagram
Njeni oboževalci ne morejo verjeti, kako dobro zgleda.
Oglej si celoten članek

Jennifer Lopez je na Facebook profilu objavila jutranji sebek, na katerem je brez šminke. "Dobro jutro vsem", je pripisala pevka in igralka, sicer znana po izklesani postavi, in dodala ključnik #morningface.

Ko je isto fotografijo J. Lo. objavila še na Instagramu, je stresla internet in v nekaj urah dobila več kot dva milijona všečkov. Oboževalci si presenečeni, kako lep je njen obraz tudi, ko ni naličen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:52 3. Avgust 2020.

    ni cisto brez sminke oz.make upa! vidi se da ima rahlo namazane zgornje trepalnice in crno crto na spodnjih vekah...tako …

  • 14:00 2. Avgust 2020.

    Dobra je res, ima odlične gene in pazi nase

  • 12:36 2. Avgust 2020.

    Putana ko Putana- brez stilista- obična 60 letnica..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.