Jennifer Lopez in Marc Anthony se ločujeta!

Foto: Flynet Jennifer Lopez, Marc Anthony Foto: Flynet Jennifer Lopez, Marc Anthony Foto: Flynet Jennifer Lopez, Marc Anthony Foto: Flynet Jennifer Lopez, Marc Anthony Foto: Flynet Jennifer Lopez, Marc Anthony Foto: Flynet Jennifer Lopez, Marc Anthony Foto: Flynet Jennifer Lopez, Marc Anthony Foto: Flynet Jennifer Lopez, Marc Anthony Foto: Flynet Jennifer Lopez, Marc Anthony Foto: Flynet Jennifer Lopez, Marc Anthony Foto: Flynet Jennifer Lopez, Marc Anthony Foto: EPA Jennifer Lopez, Marc Anthony
Propadel je še en hollywoodski zakon, tokrat med Jennifer Lopez in Marcom Anthonyjem. Zvezdnika sta medijem že uradno sporočila, da se razhajata.
Oglej si celoten članek

Jennifer in Marc sta se po sedmih letih zakona odločila, da bosta končala svojo skupno pot, kar sta skupaj že pojasnila tudi javnosti. "Sklenila sva, da je čas, da se najin zakon konča. To je bila zelo težka odločitev, a želiva poudariti, da sva se za konec odločila skupaj," sta povedala in dodala, naj mediji spoštujejo njuno zasebnost v teh težkih časih. "To je za naju in za najine najbližje zelo boleče obdobje." Zvezdnika sta se poročila junija leta 2004, skupaj pa imata dva otroka, triletna dvojčka Maxa and Emmo.

J.Lo je tako propadel že tretji zakon, Marcu Anthonyju pa drugi. Lopezova se je prvič poročila z natakarjem Ojanijem Noo leta 1997, leta 2001 pa je pred oltarjem stala s plesalcem Crisom Juddom. Zakon s prvim možem je zdržal dobro leto, z Juddom pa devet mesecev. Anthony je bil štiri leta poročen z nekdanjo miss Universe Dayanaro Torres, s katero ima dva sinova, sicer pa ima tudi hčerko iz ene od prejšnjih zvez.

Zgoraj si oglejte nekaj utrinkov iz njunega zakona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.