Jennifer Lopez neizprosna: To bo Alexa Rodrigueza zagotovo zabolelo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Jennifer je z njim opravila.
Oglej si celoten članek

S pritiskom na gumb "prenehaj slediti" je Jennifer Lopez sedaj še javno opravila z nekdanjim zaročencem Alexom Rodriguezom, ki naj bi ji bil v večletni zvezi kar nekajkrat nezvest. Poleg tega je zvezdnica s svojega profila izbrisala vse skupne spomine – celo nastop na inavguraciji predsednika Bidna, kamor jo je pospremil nekdanji športnik. 

Legenda bejzbola lepotici, s katero se je razšel pred štirimi meseci, sicer na Instagramu še vedno sledi.
Očitno ji ni zameril, da se je le nekaj tednov po koncu zveze zatekla v objem svojega bivšega – igralca Bena Afflecka, s katerim menda že kupujeta skupno gnezdece.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.