Jennifer Lopez slovito zadnjico pokazala v tangicah

Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez
Na spletu je objavila malce bolj "polikano" varianto.
Oglej si celoten članek

Jennifer Lopez je z otrokoma uživala na otočju Turks and Caicos, kjer so ji bili za petami paparaci, ki so igralko ujeli na plaži. 

Čas si je med drugim krajšala na supu in z meditacijo.

51-letnica je nosila črne kopalke, ki so razkrivale njeno slovito zadnjo plat. Zvezdnica je še vedno v odlični formi, za katero trdo gara, je pa kljub temu svojo fotografijo, preden jo je objavila na Instagramu, obdelala. 

Jennifer se sicer drži strogega jedilnika. V njenem hladilniku nikoli ne boste našli predelanih živil. "Vse je sveže, pije pa proteinske napitke,“ je povedala njena trenerka. 

Beljakovine sicer dobi tudi od beljakov, purana, rib, piščanca in teletine. Poleg tega na dan poje tudi pest oreščkov in spije najmanj šest kozarcev vode, izogiba pa se kofeinu in alkoholu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:40 16. Januar 2021.

    Ima rit 50 letnice in to ne more skrit.

  • 13:07 14. Januar 2021.

    Jennifer imal bi, tudi jaz 😉

  • 11:02 14. Januar 2021.

    Za osebo, ki toliko trenira in je zdravo, bi pričakoval zadnjico, kot cvrsto breskvico.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.