Jennifer Lopez v sporu z nemško služkinjo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Neka hotelska sobarica trdi, da so jo odpustili, ker je Jennifer Lopez prosila za avtogram. Zvezdnica zanika obtožbe.
Oglej si celoten članek

Pray Dodaj, ki je delala v hotelu v Düsseldorfu, je bila povsem iz sebe, ko so ji nadrejeni rekli, naj gre počistit sobo, v kateri biva Jennifer Lopez. Med čiščenjem se je opogumila in hotela Jennifer prositi za avtogram, kar pa se ni izteklo po načrtih. "Sem njena velika oboževalka, zato sem pozvonila pri njenih vratih in upala na avtogram. Žal pa sta me pri vratih zavrnila dva njena asistenta," je povedala nemškemu časniku Bild in nadaljevala: "Dan kasneje so me poklicali iz mojega čistilnega servisa in mi povedali, da se je Jennifer pritožila nad mano. Odpustili so me kar preko telefona!"

Odločitev, da Dodajevo odpustijo, je podprl tudi vodja hotela, ki je povedal, da ne tolerirajo zaposlenih, ki motijo njihove goste.

"Služkinja laže"

Po incidentu se je oglasila tudi Jennifer, ki pravi, da služkinja laže, njeno blatenje pa je označila za "sranje". "Dajte no, mislila sem, da me bolje poznate. Nikoli ne bi poskrbela, da bi nekoga odpustili zaradi avtograma," je povedala besna 43-letna zvezdnica.

Vir je za ameriško spletno stran TMZ povedal, da se je incident s služkinjo res zgodil, a da je zgodba malce drugačna in ne vključuje avtograma. Po besedah Jenniferinih ljudi naj bi služkinja v sobo vstopila brez trkanja, zato so jo njeni varnostniki vrgli ven. Poleg tega je menda sploh niso odpustili, temveč so jo le premestili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.