Jennifer na ločitev namignila že v pesmih

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Ameriški mediji so prepričani, da je Jennifer Lopez, ki je pred nekaj dnevi oznanila, da se z Marcom Anthonyjem ločujeta, o koncu njune ljubezni spregovorila že pred meseci, ko je izdala album Love?.
Oglej si celoten članek

Vprašaj v naslovu Jenniferinega novega albuma Love?, ki ga je izdala konec aprila, pove vse, a še zgovornejša so besedila pesmi, pišejo nekateri ameriški mediji. Največ pozornosti pritegneta dve pesmi, v katerih Jennifer poje o propadli zvezi.

V skladbi Starting Over zvezdnica govori o moškem, ki ga označi za "psa" in "ženskarja", njune sanje pa "razpadajo po šivih". Zanimiv je tudi verz: "Vse njegove skrivnosti in laži, poskušam jih izbrisati iz mojih misli." Pod besedilo pesmi so se sicer podpisali glasbeniki Wynter Gordon, Nathaniel Mills in Marcella Araica, a sporočilo je precej jasno.

Zanimivo je tudi besedilo pesmi One Love, ki pa je Jenniferino delo. V njej govori o svojih treh nekdanjih ljubeznih, potem pa se loti "številke štiri". To označi kot "dotrajano", a ji je kljub temu hotela dati "še eno priložnost".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.